Wie ben ik?

Autimam
Autimoederninja
Mama beer
Tijgermama
Autismemoeder

Er zijn al veel mooie opmerkingen op twitter voorbij gekomen….
Deze is vooral blijven hangen:

Een moeder die elke seconde van de dag met haar kinderen bezig is.

Mijn naam is Heidi Meijer en ik ben op en top moeder van drie prachtige kinderen!

Mijn oudste zoon (1995): 
Een stoere jonge man die goed weet om te gaan met zijn ADD, autisme, dyslexie, hoogbegaafdheid, hsp, en astma. Hij slaat langzaam zijn vleugels uit en ontdekt de wijde wereld op een HBO opleiding. Inmiddels is hij uitgevlogen naar zijn eigen plekje.

Mijn dochter (1997):
Een heel mooi meisje met autisme en angststoornissen die beetje bij beetje de wereld aan het verkennen is. In 2013 heeft ze veel ervaring in de praktijk opgedaan op een mooie zorgboerderij. Sinds januari 2014 woont ze op een kliniek van het Leo Kannerhuis en gaat beetje bij beetje weer naar school.

Mijn jongste zoon (2002):
Een geweldig kereltje, snel van begrip, mcdd, autisme, ADHD, Hoogbegaafd, Sensorisch supergevoelig en astma.

Mijn hele leven draait om het autisme van mijn kinderen. Elke dag ben ik weer op zoek naar oplossingen voor de obstakels waar ze tegen aanlopen. De cursus voor autisme vriendelijke coach bij het bedrijf Auticomm heeft mij enorm veel geholpen met het beter communiceren met mijn kinderen en het proberen te begrijpen van autisme.

Op deze website blog ik over mijn dagelijks leven. Hiermee geef ik jullie een kijkje in het leven van een intensief zorggezin. Een gezin waarbij de handicap voor veel mensen onzichtbaar is.

Naast mijn kinderen ben ik ook dol op fotograferen en websites maken. Mijn hoop is dat ik weer de balans kan vinden tussen leven met autisme en het fotograferen. Hoe meer foto’s jullie hier voorbij zien komen, hoe beter het lukt met de balans!

Veel lees en kijkplezier!

Heidi
carpediem-handtekening