26 jan

Foto: paddenstoel herfst 2012

Herfst 2013

Herfst 2012

Afgelopen herfst ben ik voor het eerst sinds tijden de natuur weer ingedoken met mijn camera. Ik ben zo dol op paddenstoelen … (nee, niet om te eten of wat je er dan ook allemaal mee kunt doen) :-) Het is een enorme uitdaging om een paddenstoel boeiend op de foto te krijgen. Vooral de lamellen van de paddenstoel trekken vaak mijn aandacht. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze foto vinden…

4 gedachten over “Foto: paddenstoel herfst 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− vijf = 4

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>