19 dec

Fijne feestdagen vol kleine dingen

Het is de laatste dag voor de kerstvakantie. Jij zit in je eigen kamer de laatste toetsen te maken. Even nog een paar vakken afronden en dan is het vakantie. Echt vakantie. Je hebt er voor gekozen om niet mee te doen met de kerstviering op school. Eigenlijk wil je heel graag. Je wilt er bij horen, je wilt het plezier niet missen. Maar tegelijkertijd besef je ook wat het je kost en dat je het nu waarschijnlijk nog niet vol kunt houden. Dus kies je voor onze vertrouwde eigen kerstviering. Een lunch bij Mac Donalds. Heerlijk met zijn tweeën er samen op uit. Misschien eerst nog even een rondje door Tuinland langs alle mooie kerstversieringen. Je kunt er zo intens van genieten.

En weet je, dat is eigenlijk alles wat ik wens voor jou. Dat je kunt genieten van wat het leven te bieden heeft. Van de kleine dingen zoals samen een potje kaarten. Gek doen tijdens onze conditie en kracht oefeningen. Lunch bij Mac Donalds. Ronddwalen door Tuinland. Dikke voldoendes halen voor je toetsen. Door het dolle zijn als je broer en zus weer eens thuis zijn. Intens genieten.

Het leven is voor jou niet makkelijk en dat begin je steeds meer te beseffen. En dan is het genieten van de kleine dingen zo enorm belangrijk. Dat is wat ik jou mee wil geven. Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Het zijn de kleine dingen die groot worden als je er samen van kunt genieten.

En dat is eigenlijk wat ik jullie allemaal wens. Een nieuw jaar vol kleine dingen waar je samen van kunt genieten. Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Het zijn de kleine dingen waarvoor we het allemaal voor doen.

Lukas en ik wensen jullie hele fijne feestdagen vol kleine dingen. ;-)

kerstkaart2014

Een gedachte over “Fijne feestdagen vol kleine dingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


2 + = drie

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>